Baru2 ini, semasa cuti midsem aku dimasukkan ke wad kat hospital PutraJaya. 4 hari aku kena tahan wad. Rasa takut, gementar semua ada. Aku sebenarnya diquaranteen oleh DR. bahawa aku kena appendiks dan terpaksa kna buat operation. Disebabkan itu, aku kena transfer kt putrajaya… hati kecil ku berharap agar semuanya baik dan berjalan lancar.. Saat2 aku masuk bilik bedah, tuhan saja yg tahu hati seorang hamba pada ketika itu. Aku kena tahan dalam bilik bedah selama 12 jam..Dari pukul 8.30 pg hingga 8.30 mlm..Selepas itu, keputusan yg mengatakan aku tidak jadi utk dibedah, krn appendiks xde, mcm hutang yg begitu byk sudah terbayar..Alhamdulillah.. Klu tidak, aku kena extend utk study sem ni..Ckup sedih  skali..mgkin aku tak dapat belajar benda baru bersama kawan2 dan paling penting assignment yg banyk tak dapat disettlelkan.. Maybe nasib baik menyebelahi ku..Aku dapat bersama my Friends and Lecturers.. Walau apa pun aku perlu bertekad, utk struggle and study smart mulai skrg.. Krn masalah kesihatan aku smkin stabil.. Aku cuba sedaya upaya utk melaksanakannya..InsyaALLAH.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: