HARI-HARI?

Memikirkan sesuatu…

Setiap hari aku bersama kawan2 datang ke kelas. Inilah rutin harian aku selagi bergelar pelajar. Sekarang aku dan kawan2 journalists & broadcastings sibuk dengan tugas masing2. Tugasan yang terlalu banyak hingga hari cuti pn aku still datang kampus tuk siapkan pelbagai assignment sehingga aku lupa tarikh appoinment dengan Dr kat Hospital Putrajaya tuk kali ke-2 iaitu akhir Februari 2008. Yang lebih kelakar lagi, auntie aku juga lupa tarikh pemeriksaan aku yang selanjutnya. Walaupun dia yang arrangekan. Hahaha sukanya aku…Ok, berbalik pula kepada tugasan aku. InsyaAllah next week Paper USIM TODAY, bakal di publishkan. Jom kepada pembaca che pnye blog ini ramai2 utk beli paper ni. Jgn lepaskan peluang, coz ini adalah first publication universiti. Kami pelajar-pelajar kewartawanan bertungkus lumus utk menyiapakan newspaper. Nak siapkan satu publication pun, agak mencabar juga bagi kami journalist students. Selalu dimarah. Tp ianya dijadikan pengajaran buat kami semua terutama dalam penulisan berita untuk memperbaiki lagi kami punye next publication…Salam sayang che, kepada semua pembaca blog ni……

One response to this post.

  1. hai..ciksu..a’ah ari2 kita datang kampus. cam jadi umah kedua kita pulak kan. takpa..nti klau kita dah grad msti rindu nak g belajar kan. so, kita kenang kembali saat ini…jadikan satu kenangan ynag terindah..k..last word gud luck..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: