Lagak dalam dan luar newsroom.

Tan Sri Dai' Bakhtiar (Duta Besar) selepas sidang akbar diadakan di Kedutaan Republik Indonesia. Event ni aku yang cover. Rasa seronok pula coz pc turut dihadiri reporters dari Indonesia

Tan Sri Dai' Bakhtiar (Duta Besar) selepas sidang akbar diadakan di Kedutaan Republik Indonesia. Event ni aku yang cover. Rasa seronok pula coz pc turut dihadiri reporters dari Indonesia

khusyuk dalam membentuk story. Siapa agaknya.. hehe rasanya aku(penulis)

khusyuk dalam membentuk story. Siapa agaknya.. hehe rasanya aku(penulis)

Senyum lebar Kak Pija n Dayang, dah settle buat berita agaknya yea.

Senyum lebar Kak Pija n Dayang, dah settle buat berita agaknya yea.

Kenapa senyum je diorang ni. Gembira sangat kerrrr...

Kenapa senyum je diorang ni. Gembira sangat kerrrr...

 

Kekusyukan member of reporters dalam menyiapkan berita

Kekusyukan member of reporters dalam menyiapkan berita

 
 
Dok fikir apa tu? Sehingga pandang orang lain...Jangan pandang2. Siapkan berita tau. Nanti bos marah pulak.

Dok fikir apa tu? Sehingga pandang orang lain...Jangan pandang2. Siapkan berita tau. Nanti bos marah pulak.

2 responses to this post.

  1. Posted by hafilez on July 18, 2008 at 5:56 am

    waaa…k che pic’s sumer cun2…nengok korg sumer ni mmg ada gaya nak jd jenerlis yg power!!!ljuz risau 1 jer…takut ramai atuk2 yg terpikat t…:)

    Reply

  2. Posted by pija on July 20, 2008 at 6:54 am

    wakakaka..atuk yg gigi die rompong aku xnak arrr…atuk yg gigi x rompong pun aku xnak..nonsense!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: